ЕКОНОМІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ В ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ: БІБЛІОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ - Шигун, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено бібліометричне дослідження дисертацій та авторефератів дисертацій, захищених протягом 1975-2007 рр. і присвячених проблемам застосування методу моделювання в наукових працях економічного напряму, проведено критичний аналіз та систематизацію наукових робіт за напрямами проблем, виявлено тенденції розвитку економічного моделювання.