ЗАВДАННЯ ТА ЗАГАЛЬНОТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ ЗАПАСІВ - Любезна, Ірина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено завдання та значення системи внутрішньогосподарського контролю в забезпеченні раціонального використання запасів підприємства, охарактеризовано теоретичні основи й проблеми його організації.