КЛАСИФІКАЦІЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЙ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи до класифікації інвентаризації активів і пасивів різними вченими, та розкрито методику її проведення на підприємстві.