АУДИТОРСЬКІ ПРОЦЕДУРИ ТА ПРОБЛЕМИ ЇХ РОЗРОБКИ - Бондар, Валерій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Показано термінологічні проблеми в частині застосування понять на методичному рівні аудиту, досліджено підходи до визначення сутності понять “процедура”, “аудиторська процедура”, “аналітична процедура”, визначено відмінності між поняттями “аналітичні” та “аудиторські процедури”, показано межі застосування в аудиті понять “аудиторські” та “аналітичні процедури”.