РЕВІЗІЯ ТЕОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ АБО ПАРАДИГМА ТХОМ - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються питання засміченості фахової мови окремими науковцями, які вважають наукою введення слів іншомовного походження у систему бухгалтерського обліку.