ЦІЛЬОВІ ЕКОЛОГІЧНІ ФОНДИ УКРАЇНИ У ДЗЕРКАЛІ СТАТИСТИКИ - Данилко, Сергій Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано вітчизняну практику формування й використання цільових екологічних фондів України. Наголошується на необхідності вдосконалення організаційних засад функціонування екофондів у контексті перспектив сталого розвитку нашої країни,