ОЦІНКА ВАРТОСТІ КАПІТАЛУ - Герасимович, Анатолій Михайлович; Бондаренко, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовується, як об’єктивна необхідність, визначення вартості капіталу як складової оцінки банку. Виходячи із зарубіжного досвіду розглядаються методичні засади (вони аналогічні і можуть бути застосовані для підприємств різних галузей економіки) на предмет використання їх для оцінки власного, позичкового, сукупного та економічного капіталу.