ГЕНЕЗИС ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ - Райковська, Інна Тадеушівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено погляди різних вчених щодо розвитку економічного аналізу та визначення його значення на сучасному етапі розвитку економічних відносин.