ОГЛЯД ЕКОЛОГІЧНОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ В НАУКОВІЙ, НАУКОВО-МЕТОДИЧНІЙ І НАВЧАЛЬНІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Замула, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено огляд екологічної проблематики в науковій, науково-методичній і навчальній літературі, виданої протягом 1925-2007 рр. в Україні, Росії та Польщі. Виявлено основні тенденції розвитку таких досліджень і проблеми, які можна вирішити через систему бухгалтерського обліку.