ІНДИКАТОРИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ НЕБАНКІВСЬКОГО ІНСТИТУЦІЙНОГО ІНВЕСТУВАННЯ - Мошенський, Сергій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджені питання формування системи індикаторів інвестиційної безпеки небанківського інституційного інвестування та визначені їх порогові значення для України.