СУТНІСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА КОНТРОЛЮ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО КЛАСИФІКАЦІЙНИХ ОЗНАК - Данько, Тетяна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено сутність контролю та здійснено класифікацію його видів за певними ознаками.