ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ІНВЕСТУВАННЯ В УКРАЇНУ - Майданевич, П. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблемні питання залучення інвестицій в Україну та запропоновано шляхи їх вирішення.