РОЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ У ФОРМУВАННІ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ СТАНУ І РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ - Данилко, Валерій Кирилович; Цал-Цалко, Юзеф Сигізмундович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розроблено концептуальні засади побудови інформаційної бази для потреб аналітичних досліджень в процесі управління і доведено, що наявні дані рахунків бухгалтерського обліку підприємств можуть бути дієвим інструментом оцінки стану і розвитку туристичної діяльності.