ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ - Киценко, Віталій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Недостатність власних економічних ресурсів потребує від України пошуку додаткових джерел фінансування трансформаційних процесів. Суттєвим фактором відродження вітчизняного виробничого потенціалу є залучення іноземного капіталу.