ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АПК - Черевик, Надія Володимирівна; Вітченко, М. В.; Титаренко, Анна Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні проблеми функціонування АПК, зокрема пошук оптимальних форм господарств в Україні. Проаналізовано стан АПК та основні перспективи розвитку. запропоновано підходи до організації господарювання АПК в Україні.