ДО МЕТОДИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКУ ПРОДУКЦІЮ - Світлишин, Ігор Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано основні теорії вартості та ціноутворення на основі чого уточнено поняття ціна, а також запропоновано методику обчислення ціни на сільськогосподарську продукцію.