ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО РИНКУ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР - Дорошенко, Н. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано основні тенденції розвитку світового ринку олійних культур, визначені основні шляхи розвитку галузі.