ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Горобець, Ольга Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуті стан і основні проблеми поводження з твердими побутовими відходами у Житомирській області та виявлені регіональні особливості, які потрібно враховувати при вирішенні цих проблем.