ТЕСТУВАННЯ В АУДИТІ: ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Бондар, Валерій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено зміст поняття “тестування”, обґрунтовано різницю між поняттями “тестування” і “тест”, встановлено можливість і напрями використання терміну тестування в аудиті.