РАХУНКИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: НА ШЛЯХУ ДО МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Боримська, Катерина Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено призначення рахунків бухгалтерського обліку в процесі моделювання діяльності підприємства, розкрито їх сутність як моделей облікової інформації.