ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ СКЛАДАННЯ КОНСОЛІДОВАНОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Семчук, Інна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено перелік основних документів з питань консолідації за різними рівнями нормативного регулювання та проведено аналіз складових організації бухгалтерського обліку для складання консолідованої фінансової звітності.