КОРПОРАЦІЯ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Пилипенко, Олексій Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено певні особливості та закономірності розвитку, які відображають деякі аспекти формування корпорації як інституту корпоративного сектору економіки та форми організації підприємницької діяльності.