УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ОБОРОТНИХ АКТИВІВ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Канурна, Зінаїда Федорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Наведено характеристику інтегрованих комп’ютерних систем еликих промислових підприємств, проаналізовано комп’ютерні програми за функціональним призначенням, охарактеризовано класи систем управління промисловим підприємством.