ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ЯК СКЛАДОВА КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи авторів до складу капіталу підприємства та визначено роль і значення людського капіталу в ньому.