РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПІДПРИЄМНИЦЬКІ РИЗИКИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ У ФІНАНСОВІЙ ЗВІТНОСТІ - Вигівська, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено питання відображення у бухгалтерській звітності відомостей про ризики, встановлено ступінь розкриття такої інформації, порівняно вимоги МСФЗ і Положень бухгалтерського обліку Росії та України щодо наведення інформації про ризики, запропоновано форму систематизації у звітності даних про ризики.