ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Бутинець, Тетяна Анатолівна; Євдокимов, Віктор Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто особливості організації та методику здійснення внутрішньогосподарського контролю в умовах функціонування комп’ютерної інформаційної системи підприємства.