РОЗВИТОК ТЕОРІЇ РИЗИКІВ В ЕКОНОМІЧНІЙ НАУЦІ: ЕВОЛЮЦІЙНИЙ ПІДХІД - Александрова, Марина Михайлівна; Уллубієва, Каріна Касумбеківна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто еволюцію теорій ризику, яка викликана розвитком і становленням течій в політичній економії від античності до нашого часу.