ТЕОРЕТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ СУТНОСТІІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Федулова, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається теоретичне обґрунтування категорії “інноваційний потенціал”, його структурні компоненти, задачі оцінки і значення цієї категорії для визначення напрямку і стратегії розвитку підприємств.