ФІНАНСОВО-ПРОМИСЛОВІ ГРУПИ В УКРАЇНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ЇХ УДОСКОНАЛЕННЯ - Стожок, Ольга Зосимівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено вплив процесів інтеграції на розвиток національної економіки; розглянуті проблеми та можливі організаційні механізми формування фінансово-промислових груп в Україні.