ЗАЛУЧЕНИЙ КАПІТАЛ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Запорожан, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено питання залученого капіталу, як основної складової власного капіталу підприємства. Розкрито головні складові та джерела поповнення позикового капіталу. Висвітлено власну думку щодо формування механізму наповнення та страхування фінансового резерву позикового капіталу