ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ТРАНСФОРМАЦІЇ ТА РОЗВИТКУ АГРОФОРМУВАНЬ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ - Науменко, В. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізований зарубіжний досвід трансформації та розвитку агроформувань в сільськогосподарському виробництві розвинутих країн.