ЗОВНІШНІ СИСТЕМИ ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКОВАНОСТІ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лисенок, Олексій Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються зовнішні рейтингові комплексні системи оцінювання ризикованості банківської діяльності та дається детальний порівняльний аналіз цих систем з висновками про можливість їх практичного використання в Україні.