ФОРМУВАННЯ КЛАСИФІКАЦІЙНИХ ОЗНАК ТУРИЗМУ В СИСТЕМІ ЕКОНОМІЧНИХ АСПЕКТІВ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА - Колесник, Ольга Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено актуальність та особливості формування класифікації туризму в системі економічних аспектів розвитку суспільства, досліджено основні його види відповідно до розроблених класифікаційних ознак.