МІСЦЕ РАХУНКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ПІЗНАННІ ФУНКЦІЙ ОБЛІКОВОЇ СИСТЕМИ - Шигун, Марія Михайлівна; Боримська, Катерина Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Рахунки бухгалтерського обліку розглядаються як один із основних інструментів поглиблення функціонального призначення системи бухгалтерського обліку в контексті економічних змін. Доводиться пріоритетність майнової концепції відображення руху майна на рахунках бухгалтерського обліку для вітчизняної облікової системи.