ПЕРСПЕКТИВИ ПЕРЕХОДУ УКРАЇНИ ДО МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Циган, Р. М.; Кашуба, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто поняття міжнародних стандартів фінансової звітності, описані основні елементи фінансової звітності, їх призначення, концептуальні відмінності між національними стандартами бухгалтерського обліку та міжнародними стандартами.