СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Трухан, Олександр Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано сутність стратегічного аналізу, його роль у системі управління підприємством. Розглянуто складові підсистеми та здійснено групування методичного інструментарію стратегічного аналізу.