ОРГАНІЗАЦІЯ СЛУЖБИ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ ЯК ПЕРЕДУМОВА ЯКІСНОГО ЙОГО ЗДІЙСНЕННЯ - Філозоп, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто необхідність створення та основні засади діяльності служби внутрішнього аудиту на підприємстві.