ПОНЯТТЯ ОБЛІГАЦІЇ: ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТ - Рудейчук, С. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються поняття облігації для цілей ведення бухгалтерського обліку.