ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАННЯ - Пархоменко, В. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено сутність категорії якість та визначено в ринково-видовому розрізі вплив даної категорії на суб’єктів мікрорівня.