ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ НАУКИ В УКРАЇНІ КІНЦЯ XVIII ПОЧАТКУ XХІ СТОЛІТЬ - Остап’юк, Мирослав Ярославович; Даньків, Йосип Якимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто в історичному аспекті процес розвитку та вдосконалення бухгалтерського обліку й сформовано підходи щодо формування бухгалтерської науки протягом кінця XVIII і початку XXI століть.