СИСТЕМА ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ І РОЗВИТОК АУДИТОРСТВА В УКРАЇНІ - Одінцова, Лариса Миколаївна; Титаренко, Анна Олегівна; Швець, Маргарита В’ячеславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито складові системи фінансового контролю та проблеми проведення аудиту з урахуванням специфіки умов господарювання в Україні.