НАПРЯМИ СОЦІАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦЮЮЧИХ ГРОМАДЯН - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено основні напрями соціальної діяльності суб’єктів господарювання, об’єкти бухгалтерського обліку, на які поширюється соціальна діяльність суб’єктів господарювання, напрями та суб’єкти соціальної політики на рівні держави та суб’єктів господарювання, складові соціальної сфери та облікове забезпечення системи соціального захисту працюючих громадян.