БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЯК ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА: ЗАГАЛЬНІ МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ - Євдокимов, Віктор Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Представлені деякі загальні методологічні підходи для подальших наукових досліджень бухгалтерського обліку як інформаційної системи.