ТРУДОВІ РЕСУРСИ, ТРУДОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ, РОБОЧА СИЛА, ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ: ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КАТЕГОРІЙ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи авторів до визначення та взаємозв’язку таких понять, як “трудові ресурси”, “трудовий потенціал”, “робоча сила” та “людський капітал”.