МЕТОДИ НАРАХУВАННЯ АМОРТИЗАЦІЇ У БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ТА ПОДАТКОВОМУ ОБЛІКУ - Авраменко, Олена Іванівна; Ватуля, Леся Анатоліївна; Худик, Олена Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто методи нарахування амортизації у бухгалтерському та податковому обліку, особливості їх використання та удосконалення.