ЧОМУ ЛЮДИ МАЮТЬ КОРОТКУ ПАМ’ЯТЬ, АБО ЧИ МОЖНА БУТИ УЧЕНИМ, НЕ МАЮЧИ УЧИТЕЛЯ? - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Гуманістичний зміст, який автор виносить на суд наукової громадськості, виливається в процес високого гармонійного дослідження сучасної наукової дійсності, а точніше – справжніх стосунків між Учителем та його учнями, їх мрій і практичної реалізації задуманого у повсякденному житті. Стаття написана, перш за все, для бухгалтерів-науковців і для тих, хто хоче стати в їх ряди, присвятити себе найкращій і завжди потрібній у всі часи і всім народам професії.