ПОДАТКОВИЙ КОНТРОЛЬ: НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Литвинчук, Ірина Вікторівна; Бурківська, Наталія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблемні питання щодо здійснення податкового контролю та запропоновано напрями його удосконалення.