ПЕНСІЙНА РЕФОРМА ЯК ГОЛОВНИЙ ФАКТОР РУХУ НЕДЕРЖАВНОГО ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В МАЙБУТНЬОМУ - Доннік, Ірина Геннадієвна; Черевик, Надія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянутo всі правові, економічні та організаційні питання запровадження в Україні недержавного пенсійного забезпечення і правовідносини, пов’язані з ним. Проведені дослідження основних принців розвитку даної системи, її недоліки та визначені основні напрями політики держави щодо створення надійної гарантованої пенсійної бази.