КЛАСИФІКАЦІЯ МАЙНОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ АПК - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано класифікацію майнового потенціалу підприємств АПК та охарактеризовано її ознаки