ТЕХНОЛОГІЯ “НАВЧАННЯ ДІЄЮ” У КОРПОРАТИВНОМУ УПРАВЛІННІ ОПЕРАТОРАМИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ - Шапошников, Костянтин Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено характерні риси, ключові елементи та шляхи реалізації технології “навчання дією” в умовах корпоративного управління операторами телекомунікацій.